fbpx
Контакт

Find us

Контакт

контактИРАЈТЕ нÈ

Сè што сонувавте па дури и повеќе, може да ви се исполни во Ресторанот Бела на неколку километри од Скопје. Изградивме репутација како организатори на одлични свадбени прослави. Замислувате голема свадба за 700 луѓе или мала интимна церемонија позади затворени врати, нашите планери ќе се погрижат за Вас, а нашиот готвач ќе даде се од себе за да го задоволи вашиот вкус.

Сè што треба да кажете е судбоносното „ДА“.

За искуството да ви биде полесно, може да ви помогнеме при организација за регистрација во црква (Марковиот Манастир изграден 1345 година) во близина на ресторанот.

Следете нÈ

 

Јавете се на +389 78 294 679, +389 70 970 740 или +389 70 335 420 или пишете на [email protected]