fbpx
Menu

Свадбено мени

Можете да одберете било кое од долунаведените пет менија со храна и да ги комбинирате со некое од трите менија за пијалоци. Ако имате било какви прашања, слободно контактирајте нè.

 

Пијалаци

Пијалaци

 

Кетеринг

Кетеринг