fbpx
Home Page

Welcome

Bella

добредојдовте

Discover

our story

Ресторан Бела постои за вас, за вашата прослава да биде највпечатлива и незаборавна. Нашиот тим ќе ви овозможи удобна и пријатна атмосвера без разлика дали замислувате традиционална, елегантна или модерна прослава. Располагаме со 2 сали со вкупен капацитет од 1000 гости.

Повеќе

Discover Menu

Tasteful

Recipes

Discover

Мени

Нашето свадбено мени е квалитетно направено да ги задоволи сите ваши вкусови и потреби. Разбираме дека е тешко да направите одлука какво мени да одберете, но со нашето повеќегодишно искуство селектиравме и направивме неколку менија кои би ги задоволиле и најспецифичните вкусови…

Види ја целата понуда

Make a Reservation

The perfect

atmosphere

Kulinarsko

задоволство

Ветуваме интимна и релаксирана атмоствера, која ќе биде запаметена од вас и вашите гости.

Направи резервација